Rólam

KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem.


Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem. Fokozatosan bővült KatBo-világom, most az alábbi területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel:

A textillel, foltvarrással kezdődött, amikor 1998-ban, a 25. születésnapomra megkaptam életem első varrógépét, először tanfolyamra, varrókörbe jártam... Ezek eredményeként táskák, babák, egyéb dísz- és használati tárgyak születtek, vagyis a textilmunkáim.

Kézműves gyógyító szappanokat készítek kecsketejből és növényi olajokból.

Elbűvölt a készülő szappan krémessége, rengeteg formázási lehetőséget láttam benne már az elejétől. Ebből született meg a szappancukrászat.

Gyapjúból fonalat fonok egy szép antik rokkán! A gyapjút magam festem festőnövényekkel, illetve mesterséges festékkel is.

Úgy éreztem, hogy az internetes megjelenésemet is saját kézbe venném, így a beletanultam a digitális közegbe. Amennyiben weboldalt szeretnél, plakátra, névjegykártyára, esetlegszórólapra lenne szükséged, akkor is fordulj hozzám bizalommal.

Legújabb vállakozásunkat középső lányommal, Zsófival hoztuk létre.

Piel & Pelle néven létrehoztunk egy kollekciót, melyet Zsófi rajzai díszítenek.

A KatBo-lakberendezés a PRivát PRovence oldalamon jelenik meg.

Ebben a szép, de nehéz világban elengedhetetlen, de szükségszerű jó kapcsolatban lenni az angyalokkal. Angyalhívó csengőket és ásványokat fűzök ékszerré.

Az interneten túl egy-két boltban és kézműves vásárokban is megtalálhatók a KatBo kéz-termékek - személyesen üdvözöllek a KatBo-világban!

KATBO Réka - Copyright © 2008 - 2016

A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás
Készítsd el ingyenes webáruházad Készítsd el ingyenes webáruházad

Készítsd el ingyenes webáruházad bármilyen programozói tudás nélkül.


www.soldigo.com