ÁSZF

A https://soldigo.com/katbo-reka oldalon kizárólag Szentimrey Valentovics Réka szellemi tulajdonából származó alkotások vásárolhatók meg. A webshopban csak olyan termékek vásárolhatóak meg, amelyek éppen készleten vannak. Megrendelésre is dolgozom, ehhez személyes egyeztetésre van szükség e-mail-ben, vagy telefonon.

A jelen ÁSZF tartalmazza a https://soldigo.com/katbo-reka / webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe:

www.fonalekszer.hu

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév / Név:Szentimrey Gáborné
Cím:1141 Budapest, Zsigárd utca 5
Telefon:+36-70/452-24-49
E-mail:katboreka[kukac]gmail.com
Weboldal:https://soldigo.com/katbo-reka
Áruház neve:KatBo Réka Kéz-termék
Adószám:74954104142
Nyilvántartási szám:43559313
Működési engedély száma:74954104900323101
Nyilvántartásba vevő jegyző:Dr. Molnár Csaba József
Bankszámlaszám:10401048-66575655-54531005
Kapcsolattartó neve:Szentimrey Gáborné
Kapcsolattartó telefonszáma:+36-70-452-24-49
Kapcsolattartó e-mail címe:katboreka[kukac] gmail.com

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

A megrendelés lépései:

1. A regisztráció menete
2. A kosár használata
3. A megrendelés összeállítása
4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
5. A megrendelés elküldése
6. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

Árak

A Webáruházban közzétett árak a vételárak, amelyek nem tartalmazzák házhoz szállítás költségeit.

Lehetséges fizetési módok

1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg Zuglóban időpont egyeztetéssel.

2. Banki átutalás (előre utalás)A vételár kiegyenlítés

3. Utánvéttel

Utalással való fizetés esetén a termékek árát a vásárlás utáni emailben megadott számlaszámra kérjük előre utalni. Az utalás megérkezte napjától legkésőbb két napra postázzuk a terméket, kizárólag ajánlott küldeményként, 2 kg felett pedig csomagként. Sima levélként és utánvéttel nem postázunk.

Szállítás

A megrendelő adatainak megadásakor olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben, 10.00-18.00 között át tudja venni a csomagot. Ez lehet lakás vagy munkahely is. Hétvégén és ünnepnapokon nem szállítunk. Termékeinket a DPD futárszolgálattal szállítatjuk.

Sikertelen kézbesítés

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik. Kérjük, pontosan adja meg a címét és telefonszámát.

Az elállási jog

A vásárló a vásárlástól 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat. Elállás esetén a vevő köteles, a termékek biztonságát megfelelően biztosító csomagolásban, ajánlott küldeményként visszaküldeni a feladóhoz. A visszaküldés költségeit a vevő viseli. Elállás esetén a vevő köteles a termékkel együtt a termékhez kapott számlát is visszaküldeni.

Csere

Ha a megrendelt termék hibás, akkor díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük Önnek. Hibás csomag esetén, kérjük 2 napon belül e-mail címünkre küldött fotóval is igazolni az észlelt hibát. Amennyiben sérült a csomag, kérje jegyzőkönyv felvételét, ne vegye át a csomagot, és kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Szállításból eredő, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A vásárolt termékek mindig a lehető leggondosabb csomagolásban kelnek útra.

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

KATBO Réka - Copyright © 2008 - 2016

A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás
Készítsd el ingyenes webáruházad Készítsd el ingyenes webáruházad

Készítsd el ingyenes webáruházad bármilyen programozói tudás nélkül.


www.soldigo.com